Vánoce 2023

Tento rok byl plný velkých změn.

Za prvé jsem ukončila výrobu hraček pro miminka. Tedy takových, které vyžadují certifikace. To je pro mě velmi zlomové, vzhledem k tomu, že jsem se hračce věnovala poctivých 20 let. Důvodů se sešlo více, hlavní byly dva: obrovské vyčerpání z rutiny a očekávané nové certifikace s velkými finančními výdaji.

Oblíbené hračky se jménem už u mne také nepořídíte, protože jejich výroba byla časově tak náročná, že už nebyl prostor na další tvorbu a finančně to také nedávalo smysl právě pro tu časovou náročnost.

Ale už v předchozích dvou letech jsem pro sebe objevila nový svět plný vnitřní imaginace a ten mi naopak smysl dává velký. Rozhodla jsem se, že se vydám touto cestou a to s sebou přineslo i následující změny.

 

DOPRODEJ 

  • Doprodej hraček pro malé děti. To, co mám aktuálně ještě v nabídce, je volné a už je po vyprodání u mne nenakoupíte.
  • Panenky. Oblékací panenky jsou časově velmi náročné a aby se zaplatila moje poctivá práce, stává se skoro výstavním kouskem. Zároveň ale takovým, který se v rodině může dál dědit. V nabídce najdete poslední krásné kousky, které si můžete ulovit pod stromeček.
  • Ukončuji výrobu vyšívaných dekorací. Pokud jste nad nějakou uvažovali, tak neváhejte a vyberte si třeba pod stromeček.  Srdíčka či hamsy, už jen pár kousků skladem. 
  • Panely s výšivkami Pokud byste si chtěli vybrat ze stávající nabídky a ušít si něco svého, neváhejte si vybrat.

 

CO ZŮSTANE

  • Kreativní sady mně i vám smysl dávají, takže u nich naopak nabídku příští rok rozšířím.
  • Papírové vystřihovánky a dárky. Pro mne to je jeden ze způsobů, jak snadno reprodukovat svou tvorbu, takže určitě se jí budu nadále věnovat a speciálně vystřihovánek bude více.
  • Šperky a brože. Kupodivu je to dost piplačka a tak je budu příští rok zdražovat, i když jsou to takoví drobci. Proto líbí-li se vám některý, pořiďte si ho ještě za stávající cenu.

 

Objednávky přijímám do pátku 15.prosince 2023.

 

Sobotu a neděli si ponechám pro balení a případné došití chybějících kousků. V pondělí 18.12. odešlu všechny objednávky a obchůdek uzavřu až do konce roku. 

 

V lednu chystám velkou změnu v ateliéru, který chci postupně proměnit na Butik pana Barona s budoárovým zázemím pro vyšívané bytosti i kolemjdoucí. Protože svého snu s Baronovic knížkou se nevzdávám a usilovně na ni pracuji.

 

Děkuji za vaši přízeň.

Marie

 

IMG_9146

IMG_9196

IMG_9184

Zpět do obchodu