Oblékni si monsterku!

Přemýšlela jsem, jak přiblížit šití těm, kdo si se strojem ještě moc nerozumí, kdo nemá tolik času nebo třeba i zručnosti. Nebo třeba ani nemá šicí stroj, ale rád kutí a tvoří. Napadlo mne nejjednodušší řešení: navrhla jsem sadu, ve které je panenka hotová a vy si k ní ušijete pouze doplňky a vystajlujete si ji dle svého vkusu.

IMG_9227


Co všechno v sadě najdete a jak s ní pracovat?

IMG_9100

Kromě hotové panenky jsou v balení materiály na ušití doplňků a ozdoby. Na doplňky jsem po zvážení použila filc, se kterým se dobře pracuje i malým dětem, není třeba látku obracet z rubu na líc a dále nijak začisťovat, protože se netřepí. Střihy jsou opravdu jednoduché a poradí si s nimi i starší děti. Klobouk i kabelku ušijete v ruce. Plášť se taky dá bez problémů sešít v ruce, na stroji to bude krapet rychlejší. Okraje můžete obšít ozdobným vyšívacím stehem barevnou bavlnkou.

mz1_1 

Panenka nemá žádné všité vlasy, pouze vyšitý základ na hlavičce. Zda bude mít monsterka drdůlky nebo dlouhé copy, záleží jen na vás. Do krabičky jsem dala materiál na obě varianty a vy si můžete vybrat. Můžete vlastně použít oboje a copy všít pod drdůlky nebo jakkoliv jinak zaimprovizovat.

monsterka OBLÉKNI SI web

Sukýnka se nešije, pouze přišije okraj k tělu. Tvoří ji totiž široká kanýrová krajka. Tuhle vychytávku vymyslely dívky z kreativní dílny Krasohled mé sestry, kde nechávám sady spolehlivě testovat. Děvčata mají skvělé nápady a já tak mohu lépe celou hračku dovymyslet.

IMG_9112

Že není šití náročné se můžete přesvědčit na mém Youtube kanálu, kde najdete krátká videa. Třeba jak ušít plášť pro monsterku nebo čarodějnický klobouk. Do konce ledna ještě další přibudou.

youtube

Klobouček můžete dozdobit stuhou, květinou, pavoučkem...čímkoliv.

IMG_9230

IMG_9219

A máte-li doma jiné filce, můžete podle střihu našít panence více pláštů a dát jim nový výraz.

IMG_9258


Nyní sady připravuji na sklad, čekám na tiskárnu a krabičky, ale rozhodla jsem se ji uvolnit do prodeje už teď jako PŘEDPRODEJ za sníženou cenu. Koho panenka zaujala, neváhejte, nabídka platí pouze do konce ledna. Poté bude sada v prodeji za cenu 850,-Kč, protože na její výrobě a závěrečné kompletaci je mnoho mnoho ruční práce a nabízí nejen zábavu, ale také 3 střihy, které můžete opakovaně použít.

Sady, které objednáte do konce ledna, budu odesílat až od 1.února, kdy očekávám, že budou potřebné věci z tiskárny skladem. 

Děkuji!

Zpět do obchodu