Trpaslíček

Svou introvertní povahu krotím na sociálních sítích, kde se ráda setkávám s ostatními přáteli nebo se jednoduše kochám zručností jiných kreativců. Denně se můžeme potkávat na mém Facebooku nebo Instagramu. Facebook umožňuje více komunitních setkání, takže jsem tam založila skupinu, týkající se šití. Vlastně dnes už mám skupiny dvě: v jedné se věnuji šití hraček a panenek, ve druhé čistě jen panence Fridě. Příležitostně vkládám do skupin také video návody a inspirace od jiných hračkářů. Pokud trávíte chvíli na Facebooku, můžete se přidat.

První šicí skupina je uzavřená, tzn. že je v ní obsah ukrytý před veřejností. Vkládáme tam svou práci, své nápady a každý nemá potřebu se o ně dělit s neznámou veřejností. V této skupině každý měsíc vyhlásím jednu šicí výzvu a kdo má zájem, může se přidat. Šijeme nebo kdo chce, háčkuje. Ženy jsou tam velmi zručné a talentované! 


>> Skupina Šijeme s Broditou 

skupinam

 

Druhou skupinu jsem založila pouze pro panenku Fridu. Tohle téma budu dále rozvíjet do různých variant, tak ať jsou všechny hezky pohromadě. Tato skupina je veřejná a můžete se kdykoliv přidat nebo jen chodit nahlížet.

>> Skupina Frida podle Brodity 

brodita fb malá

 

A teď máme v šicí výzvě trpaslíčka. Kdo by si chtěl ušít skřítka podle mého střihu, můžete si ho volně stáhnout. Přikládám střih zdarma. Stačí kliknout na obrázek a stáhnout si soubor do počítače. Užijte si to jako já!

trpaslík střih_m

 

IMG_5646

 

 

Zpět do obchodu