Nová cesta

Rozhodla jsem se ukončit část své tvorby, která byla pro mne dlouhé roky charakteristická. Hračky pro miminka. Už je dál nebudu vymýšlet ani šít. Poslední kousky můžete ulovit v mém velkém výprodeji  ZDE. 

Vše, co jsem kdy šila nebo dělala, vždy vycházelo z toho, co mě bezprostředně obklopovalo. Od mých 32 let to byly hlavně dcery a šití. Mateřská mi trvala dlouhých 12 let! Požehnané roky.

PA240165


Když byly dcery malé, navrhovala jsem hračky, které odpovídaly jejich věku. Spoustu edukativních a didaktických hraček, které mě později přivedly k textilním pohádkám. Hltala jsem oborové informace, vzdělávala se nejen u českých hračkářů, ale vášnivě hledala cesty i v zahraničí, poněvadž co si budeme namlouvat, český rybník je malý. Hodně malý, takže zajímavé autory a hračkářské značky spočítáte na prstech jedné ruky. Mám tím na mysli skutečně inovativní autory po stránce výtvarné i obsahové. Nebo zazářily a pak zase zmizely.

p19 klíčení-13

P1050858_medium agnes-012


Jak dcery rostly, měnila se i moje nabídka. A ony vnášely spoustu vlastních nápadů a vlastně tím nejlepším způsobem zasáhly i do mého výtvarného rukopisu. Tolik mě toho naučily! Monster panenky jsou jejich dílem.


IMG_7305

holky


Jenže už jsou velké. A já si poslední rok kladla otázku, co a jak dál. A po dlouhém zvažování se rozhodla ukončit tvorbu hraček pro malé děti. Tedy hraček, na které jsou kladeny ty nejpřísnější nároky - certifikace. Mám plno nových nápadů, které ovšem nebylo kdy v tom kolotoči realizovat. 

Takže, kam se chystám napnout svou energii?

Dál moje srdce hoří pro výšivku! Té se budu věnovat určitě, protože výšivka je láska na první, druhý i tisící pohled.

Dál budu vymýšlet a chystat pro vás >>šicí krabičky. Protože tvoření je života koření a zatímco prsty jsou zaměstnány, duše odpočívá. A udržuje v nás tu potřebnou vášeň a hlad po kráse. Video návody pro všechny tápající nebo zvědavé vkládám na >>Youtube.

youtube

Dál si chci hrát. A šít panenky, které se budou dotýkat dítěte v nás dospělých. A drobnosti pro radost a obdarování.

IMG_4678

IMG_2203


A to nejhlavnější ! Pustila jsem se do psaní knížky pro děti a tvorbě loutek a rekvizit, za což může náš neurotický psík Baron a jeden starý domek v Kamenickém Šenově. Tohle je pro mě srdeční projekt. Chci ho dotáhnout do zdárného konce, tedy dopsat příběh, vyrobit ještě hromádku loutek, vše nafotit a knížku vydat. Při mém vytížení je to práce minimálně na rok dva. Nemá cenu to uspíšit. Jak mi práce jde od ruky, můžete sledovat už teď na mém Instagramu   BUTIK PANA BARONA.   

 

IMG_6189


No a někde při okraji, po nocích, se věnuji volné tvorbě (>> eshop). To je můj skutečný akumulátor energie. Kromě bavlnek a přízí se nově dobíjím barvami, nahlížet mi pod ruce můžete na mém druhém >> Instagramu 

IMG_0966

85B4B6AD-2D04-49FD-988F-1D20ACAFB742

194C6EC9-369F-47C6-9180-F8F6D822F3E4 


Věřím, že vám mám stále co zajímavého nabízet. Moje potřeba si hrát a zkoušet nové věci je silnější než budovat velký byznys. Dává mi smysl šířit kolem sebe radost ze hry, inspirovat ke hraní a vlastní tvorbě. Díky, že chodíte na kus řeči i na nákup!  

 

Zpět do obchodu