Vítej, Brodito!

S radostí vám představuji nové jméno mé značky. Některé důvody, proč mi Břichopas přestal vyhovovat, jsem zmínila ve starším článku, dalšími důvody jsou např. nevyslovitelnost Břichopase pro cizince nebo si mnozí zákazníci pod názvem představovali cokoliv ve spojitosti s XXL, jen ne hračky pro miminka nebo si pod tím nedokázali představit vůbec nic :). Český novotvar Břichopas je sice poeticky krásný, leč po obchodní stránce nevyhovující. A protože už nenavrhuji a nešiju pouze hračky, ale zaměřila jsem se na výšivku jako takovou, hledala jsem nový název právě u výšivky. Nakonec to vyhrála brodita, což znamená výšivka v esperantu. A tady je, kráska moje!

logo

O logo a grafickou podobu se opět postarala moje dvorní grafička skvělá Eva Štefanová. Chtěla jsem, aby ze značky vyzařovala elegance a lehký luxus, ale zároveň aby nesla stopy k mé milované lidové výšivce. Všechno tam je a já jsem v sedmém nebi :)

baner

 

Teď mne a zákazníky čeká přechodné období, které nejde přeskočit. Nové etikety, blistry, štítky, visačky... chvíli potrvá, než se vše vyrobí a naskladní, takže pár týdnů pojedou obě značky souběžně. Nelekejte se proto, když vám zboží přijde zabalené v Břichopasím kabátku. Je stejně krásný a kvalitní!

Zpět do obchodu